Καλώς ορίσατε στην πλατφόρμα του προγράμματος Employability της PRAKSIS.   

facebooknew linkedInnew

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PRAKSIS EMPLOYABILITY

Στο PRAKSIS Employability Centre παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης ανέργων κατά την αναζήτηση εργασίας με στόχο τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Οι υπηρεσίες εργασιακής συμβουλευτικής απευθύνονται σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Πως μπορείτε να υποστηρίξετε την πλατφόρμα PRAKSIS Employability

  • Δημοσιεύοντας ή αποστέλλοντας μέσω mail, αγγελία πρόσληψης προσωπικού στην κατηγορία «Αγγελίες» όταν υπάρχει άνοιγμα θέσης στην εταιρεία σας.

 

Εταιρικά οφέλη υποστήριξης της πλατφόρμας PRAKSIS Employability:

  • Συμβάλλετε θετικά στην αντιμετώπιση της ανεργίας στις κοινωνικές ομάδες που υπόκεινται διακρίσεις και αντιμετωπίζουν αυξημένα εμπόδια πρόσβασης στην αγορά εργασίας, συμπεριλαμβάνοντας τις διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησής σας.
  • Ανάρτηση του λογοτύπου της εταιρίας ή του φορέα σας στην κατηγορία «Υποστηρικτές», με  περιγραφή της επιχείρησής σας και σύνδεσμο για την ιστοσελίδα σας.
  • Δυνατότητα job matching από τους εξειδικευμένους συμβούλους απασχόλησης του Employability Center, και ανάλογη προώθηση στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού σας επιλεγμένων βιογραφικών τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις σας.
  • Σε περίπτωση που θέλετε να εξετάσετε μόνοι σας τα βιογραφικά1, αυτά αναρτώνται ανά επαγγελματική κατηγορία και ειδικότητα και είναι εύκολα και γρήγορα προσπελάσιμα από το δικό σας τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 8210551.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Βάγια Καλτσή

 

Στα βιογραφικά σημειώματα παραλείπονται τα προσωπικά στοιχεία των εξυπηρετούμενων για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συγκρατείστε τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο CV και επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω mail, με το PRAKSIS Employability προκειμένου να σας αποσταλούν τα πλήρη βιογραφικά των εξυπηρετούμενων που σας ενδιαφέρει να εξετάσετε για κάποια θέση εργασίας.