Καλώς ορίσατε στην πλατφόρμα του προγράμματος Employability της PRAKSIS.   

facebooknew linkedInnew

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

wiseH Wise Greece είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό! Από τη μία πλευρά προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και την ποιότητα των ελληνικών τροφίμων, ενώ μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη τα οποία "μετατρέπει" σε τρόφιμα για να τα διαθέσει σε παιδιά και συνανθρώπους μας με μεγάλη ανάγκη. Μία Κίνηση ευαισθητοποίησης των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, για να αγκαλιάσουν αυτά τα προϊόντα, να ακολουθήσουν την ελληνική διατροφή και να τα εντάξουν στην καθημερινότητά τους, στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας. Μία Κίνηση που παράγει κέρδος για την ελληνική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο. 

iliotropio koinspe Ο Κοι.Σ.Π.Ε. «Ηλιοτρόπιο»δραστηριοποιούμενος στο χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας συμβάλλει στην καταπολέμηση των στερεοτύπων που αφορούν στην ψυχική ασθένεια και στον αποκλεισμό. Είναι παραγωγική, εμπορική και κοινωνική μονάδα η οποία εκπαιδεύει και υποστηρίζει άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Στις δράσεις του συγκαταλέγονται συνεργεία καθαρισμού σε δημόσιες υπηρεσίες, τεχνική υπηρεσία, συμμετοχή σε έκθεση πώλησης χειροποίητων κοσμημάτων, παροχή εργαζομένων σε κέντρα διαλογής των ΕΛΤΑ μέσω κοινοπραξίας και το καφέ της διαφορετικότητας ‘CoffeeSpot’ που λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2014 στην περιοχή της Λαμπρινής, στο Γαλάτσι. 

cofspot Το Coffee Spot ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2014 και αυτή τη στιγμή απασχολεί 6 άτομα με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες και 2 επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης. Στόχος του είναι όχι μόνο η διατήρηση αυτών των θέσεων εργασίας αλλά και η δημιουργία νέων. Βασικός άξονας της δραστηριότητάς του αποτελεί η υπηρεσία catering και coffee break που παρέχεται με μια πλούσια ποικιλία προϊόντων σε διάφορες εκδηλώσεις, συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια.